Jak usunąć konto?

Jeśli chcesz usunąć swoje konto z serwisu oczywiście nie będziemy robić problemów. W celu usunięcia zaloguj się na swoje konto, a następnie przejdź do zakładki Ustawienia systemu / Usunięcie konta. Następnie należy kliknąć przycisk Usuń konto. Będziemy wdzięczni, jeśli przy okazji napiszesz, co było powodem usunięcia, ale nie jest to obowiązkowe :)

Twoje konto zostanie usunięte najszybciej jak to możliwe. Jeśli jednak w ciągu 7 dni Twoje konto nadal będzie aktywnie, skontaktuj się z nami.



Darmowy CRM online © 2014-2018 DevleCube Sp. z o.o., Wszelkie prawa zastrzeżone.
Kopiowanie zabronione.

Certyfikat SSL